Profacts deelt, want delen helpt!

by Karen De Visch on December 2nd, 2016

Profacts heeft een hart voor het goede doel, dat konden jullie in ons jaaroverzicht van 2015 al lezen. Niet alleen zamelden we bijvoorbeeld geld in om het door een zware aardbeving getroffen Nepal te steunen in de heropbouw, we hebben toen ook door allerhande initiatieven (soepverkoop, car wash, een kickertoernooi…) de handen uit de mouwen gestoken en 741 euro ingezameld voor Rode Neuzen Dag. Toen bleek dat MEDIALAAN en Belfius deze actie ook dit jaar weer op poten zouden zetten, was het snel beslist om ook dit jaar een duit in het spreekwoordelijke zakje te doen. Dit jaar haalden we in totaal niet minder dan 4.500 Euro op (voor 1 actie liet onze CEO Stijn zich zelfs sponsoren per kilometer – iedereen dacht aan de gebruikelijke Sinterklaasloop van 5 kilometer, maar het werd een marathon)! 

Wat Rode Neuzen Dag precies inhoudt, halen we even schaamteloos van hun website:

“Eén op de vijf Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen, dikwijls met zware gevolgen. Daarom organiseren VTM, Qmusic en Belfius op zaterdag 3 december 2016 voor de tweede keer op rij Rode Neuzen Dag. Samen met jou en heel Vlaanderen willen we geld inzamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. Tienduizenden jongeren vinden of krijgen immers nog niet de zorg die ze nodig hebben. Hoog tijd om daar samen verandering in te brengen.”

Mede door het grote aandeel masters in de psychologie onder de werknemers van Profacts, ondersteunen we initiatieven die focussen op geestelijke gezondheid met veel plezier. Wanneer we met deze steun meteen ook deel kunnen uitmaken van een topavond en enkele klanten kunnen laten meegenieten, vallen de puzzelstukjes helemaal in elkaar. Het dak van de Lotto Arena is sinds 30 november spoorloos, gezien Wauters & Van Geel (en hun vrienden) in topvorm waren voor hun unieke Rode Neuzen Dag concert. Als je ons niet gelooft, kan je hier een aftermovie bekijken. Voorafgaand organiseerde MEDIALAAN een Charity Dinner, waar ze ons eigenhandig als volleerde butlers een dinner opdienden.

We zijn dan ook razend benieuwd naar de slotshow op 3 december, en vergeet niet: het scheelt als je deelt!

rode_neuzen

From General

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS