Clever (de AI partner van Profacts) lanceert barvrouw – recommender chatbot op Webtomorrow

by Karlien Desmet on June 8th, 2017

Maarten_WebTomorrow

Clever, scale up partner van Webtomorrow, lanceert tijdens de conferentie op 8 en 9 juni hun recommender chatbot. Deze zal ingezet worden om alle Webtomorrow bezoekers het ideale drankje aan te bevelen.  In samenwerking met brouwerij De Brabandere en Jet Import biedt Clever de aanbevolen drankjes ook gratis aan op hun stand.

Onder het motto ‘Zet u en drinkt iets, the bots know what to do’ kan je gedurende heel de conferentie gratis Red Bull, Bavik Super pils, Kwaremont, Petrus Dubbel, Petrus Aged Red verkrijgen op de Clever stand.

“Naarmate de conferentie vordert en meer en meer bezoekers chatten met de bot, zal de chatbot steeds intelligenter worden in haar antwoorden en aanbevelingen.  Via de Machine Learning technologie van IBM Watson zullen we haar continu trainen.  Onze bots worden bovendien ontwikkeld in samenwerking met het Profacts Data Solutions team dat in België de top is op vlak van Data Science oplossingen.”, aldus Maarten Verschuere co-Founder van Clever Bots.

“Onze customer service chatbots staan nu op punt, recommender bots zijn voor ons de volgende stap.  In de toekomst zullen steeds meer AI oplossingen ter beschikking staan van de consument waarmee we allemaal naar gepersonaliseerde aanbiedingen zullen zoeken. Welke wijn past bij mijn gerecht?   Waar vind ik een reis binnen mijn budget? Wat is de beste verzekering?’”   De bots will know what to do.   Maar eerst nog veel pintjes drinken.

Naast aanbevelingen kan je van Lisa ook informatie krijgen over de sprekers op Webtomorrow en over Clever zelf. Chatten met chatbot Lisa kan via de Facebook pagina van Clever vanaf 8 juni.

www.clever.be

http://webtomorrow.bloovi.be

https://www.facebook.com/CleverAIBots/

chatbot

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS