News

« Return to the news overview

Carine Vaeremans is de nieuwe Managing Director van Profacts

19/06/2017

Sinds begin april kan Profacts rekenen op de steun van een nieuwe Managing Director, Carine Vaeremans. Zij neemt de functie van Timothy Desmet en Stijn de Rammelaere over die samen Profacts in het leven riepen in 2006. 

Carine Vaeremans startte haar loopbaan bij Unilever. Gedurende ruim 10 jaar deed ze er een ruime ervaring op in customer development, marketing en onderzoek. Na haar rol als Business Unit Manager Beverages, vulde ze haar ervaring aan in een aantal toonaangevende bedrijven, onder andere Panasonic Energy Europe, Leonidas, Research International, Synovate en Friesland Campina. Daarnaast nam ze binnen de UBA het voortouw in het uitbouwen van het experience center shopper marketing. 

Carine Vaeremans is heel gemotiveerd om de functie van Managing Director op te nemen: ”Profacts kan terugblikken op tien jaar van sterke groei voornamelijk te danken aan een doorgedreven focus op de kwaliteit van de dienstverlening en de ontwikkeling van innovatieve onderzoeksmethodes.  Ik neem deze uitdaging met veel vertrouwen op om samen met een getalenteerde en dynamische ploeg verder te werken aan het succesverhaal van Profacts.  Stijn de Rammelaere en Tim Desmet blijven uiteraard aan boord. Samen met het hele Profacts team blijft de tevredenheid van onze klanten hun topprioriteit. Zij zullen zich de komende maanden verder toeleggen op advies rond succesfactoren voor klanten en de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve technieken met het oog op de toekomst”.